Wie is May's Travels?

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien ken je ons persoonlijk of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie is May’s Travels nou eigenlijk?

Het is eigenlijk best simpel. Ik ben May. Jij bent May. Wij zijn May. En dit is mijn verhaal.

Nieuwe bestemmingen ontdekken, avonturen maken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe ervaringen opdoen. Dit zijn voor mij redenen om mijn koffers te pakken en in het vliegtuig te stappen. Dit was voor mij de reden om onder de vleugels van de mooie reisorganisatie H-Travelz talloze Ladies Only groepsreizen te organiseren.

Maar je weet hoe ik ben hè. Koppig, energiek en ambitieus. Ik vroeg me af waarom ik zo’n leuk concept niet groter kan maken met een eigen naam. Het moet toch wel mogelijk zijn om een reisonderneming op te starten voor én door vrouwen? In mijn tijd bij H-Travelz kwam ik erachter dat er al een tijd een duidelijke trend is op het gebied van Ladies Only concepten. Veel vrouwen hebben soms de behoefte om onder elkaar te zijn, omdat ze dezelfde interesses hebben. Er ontstaat een gezelligere sfeer en dynamiek als je een groep vrouwen bij elkaar zet. Onderling kunnen vrouwen erg goed samenwerken en versterken ze elkaar. Genoeg redenen om de Ladies Only groepsreizen naar een hoger plan te tillen.

Ik. Jij. Wij. Dames met verschillende leeftijden, interesses en achtergronden. Maar allemaal zijn we May. We willen allemaal nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe mensen ontmoeten en de leukste bestemmingen ontdekken. Want we worden allemaal geboren met een gevoel voor avontuur en nieuwsgierigheid. Reizen houdt dat gevoel in leven. Een mooie reis is de ideale manier om iets nieuws te doen. Door bijvoorbeeld locals te ontmoeten, rond te slenteren op een lokale markt of de lekkerste smoothie bowl uit te proberen. De volgende dag ontdek je een natuurwonder en ‘s avonds deel je rondom het kampvuur levensverhalen met elkaar. Wat het ook is… het plezier en de ervaringen die je krijgt zijn onbetaalbaar. Je hebt het gevoel dat je iets nieuws doet en je keert naar huis met een herinnering voor het leven. Een herinnering aan je ongelooflijke avontuur.

Ga jij het liefst ook rechtdoor, naar rechts of linksaf waar de wereld soms stilstaat? Wacht dan niet langer en reis met mij May. Samen ontdekken we de leukste bestemmingen.

Liefs, May