Exotisch Zanzibar

Hakuna Matata! Zanzibar staat bekend als hét vakantieparadijs van Tanzania en eigenlijk van heel Afrika. Het is niet voor niets dé honeymoon-bestemming van Afrika. Stel je voor: een prachtig eiland met parelwitte stranden die omgeven worden door een azuurblauwe zee, palmbomen met een onvoorstelbaar mooie onderwaterwereld waar je heerlijk kunt snorkelen en duiken. Zie je jezelf hier al genieten met je voeten in het zand en een kokosnoot in je hand? Kom nu dan May met deze groepsreis met May’s Travels!

Reis in het kort

Ga mee met onze groepsreis naar Zanzibar! De witte stranden, wuivende palmbomen en felblauwe Indische Oceaan wachten op jou en vormen het perfecte decor voor jaloersmakende insta-waardige foto’s. Zanzibar is ideaal voor dames die van meer rust en parelwitte stranden houden, maar je vermaakt je ook makkelijk met de vele mogelijke snorkel- en duikexcursies. Met een bezoek aan Zanzibar heb je dus gegarandeerd dé perfecte exotische bounty eiland ervaring op de parelwitte stranden, maar kun je je ook meer dan goed vermaken tijdens de vele excursie-mogelijkheden.

We bezoeken de mooiste stranden, plannen verschillende snorkeltrips (dolfijnen!) en bezoeken leuke eilandjes tijdens deze reis. Houd je van cultuur? We bezoeken ook Stone Town, een prachtige oude stad vol met kronkelende steegjes om heerlijk in te verdwalen en souvenirtjes te scoren terwijl je overal om je heen Afrikaanse en Arabische cultuur ziet. Houd je van de natuur, spot dan tijdens de jungle safari de Red Colobus monkey in het Jozani National Park. Met onze groepsreis naar Zanzibar heb je dus gegarandeerd dé perfecte exotische bounty eiland ervaring op de parelwitte stranden, maar kun je je meer dan goed vermaken tijdens onze geplande excursies. Hakuna Matata! Geen zorgen met May op Zanzibar!

Inclusief

  • Internationale vluchten met Qatar Airways
  • Inclusief ruim- en handbagage
  • Aankomsttransfer naar het resort
  • Alle overnachtingen in een top 4* Strandresort
  • Direct aan fijn parelwit zandstrand
  • Inclusief dagelijks ontbijt-arrangement
  • Vertrektransfer van het resort
  • Nederlandstalige groepsleidsters
  • Dagelijkse tour- en activiteitenbegeleiding
  • Kennismakingsbijeenkomst vóór vertrek

DAGPROGRAMMA

Vandaag vlieg je met een indirecte vlucht van Amsterdam, via Doha naar Zanzibar. Bij aankomst volgt een aankomsttransfer naar jouw verblijf in een strandresort aan een parelwit zandstrand. Fris je even op en trek je teenslippers aan. Bij de Beach Bar staat een mocktail op je te wachten!

Bij aankomst wachten de witte stranden, wuivende palmbomen en felblauwe Indische Oceaan jou op. Ze vormen het perfecte decor voor jaloersmakende insta-waardige foto’s. Met een bezoek aan Zanzibar heb je gegarandeerd dé perfecte exotische bounty eiland ervaring op de parelwitte stranden, maar kun je je ook meer dan goed vermaken tijdens de vele excursie-mogelijkheden. We bezoeken de mooiste stranden, plannen verschillende snorkeltrips (dolfijnen!) en bezoeken leuke eilandjes tijdens deze reis. Houd je van cultuur? We bezoeken ook Stone Town, een prachtige oude stad vol met kronkelende steegjes om heerlijk in te verdwalen en souvenirtjes te scoren terwijl je overal om je heen Afrikaanse en Arabische cultuur ziet. Houd je van de natuur, spot dan tijdens de jungle safari de Red Colobus monkey in het Jozani National Park. Met onze groepsreis naar Zanzibar heb je dus gegarandeerd dé perfecte exotische bounty eiland ervaring op de parelwitte stranden, maar kun je je meer dan goed vermaken tijdens onze geplande excursies. Hakuna Matata! Geen zorgen met May op Zanzibar!

Vandaag zit jouw groepsreis er helaas op. We genieten op dag 8 nog van de volledige ochtend en middag. In de avond volgt jouw transfer naar het vliegveld voor jouw terugreis (via Doha) naar Amsterdam.

ACCOMMODATIES

Zanzibar – 4* Strandresort (direct aan strand)

8,4 Fijn resort direct aan het strand en topservice!

May's Travels Ladies Only Groepsreizen

Jouw accommodatie is onder voorbehoud van de groepsgrootte en de beschikbaarheid van genoeg kamers met losse bedden. Wel kunnen wij jou verzekeren dat je verblijft in een fijne (gedeelde) kamer op een steenworp afstand van het strand. Jouw 4* resort ligt namelijk direct aan een parelwit strand. Perfect voor dagelijkse ontspanning in het resort, een ideale strandbeleving, snorkelavonturen en fijne strandwandelingen. We zullen kiezen voor een resort met een kleinschalige karakter, zodat je nooit te maken hebt met drukte in het resort of op het strand. Het resort zal verder over gratis wifi beschikken, een groot buitenzwembad, een surfschool, strandbar, (halal) restaurant, fietsverhuur en een excursiebalie.

Sign In